0592 261435 | Voor bedrijven en grootverbruikers

Zeer scherpe prijzen

Snelle levering

Direct een offerte

Groot assortiment

Zeer goede service

Wanneer je bad textiel en handdoeken wil laten borduren dan zijn er verschillende dikte mogelijkheden in de kwaliteit badstof mogelijk. Standaard wordt er vaak gebruik gemaakt van 450 grams zware handdoeken, luxe handdoeken zitten meer rond de 500 gram. Wanneer de handdoeken zijn gekozen kan er ook altijd gevraagd worden of er meer bad textiel geborduurd kan worden. Eventueel andere producten welke ook kunnen worden voorzien van een logo zijn: washandjes, gastendoekjes en badjassen. Zo kan je alles op elkaar afstemmen en heb je een prachtige bad textiel set. Heb je een strand handdoek nodig met bedrukking? Ook strand handdoeken borduren is zeker mogelijk. Dit is een optie welke veelal gebruikt wordt door sauna’s maar ook strandtenten.

Wat kan allemaal worden toegevoegd op het bad textiel?

Wanneer je graag tekst toe wil voegen op bad textiel moet je er rekening mee houden dat dit ongeveer twee regels lang kan zijn. Daarnaast kan ook altijd een logo toegevoegd worden op de handdoeken en de andere producten. Afhankelijk van waar je de bestelling wil gaan doen kan je op de website een proefversie hiervan bekijken. Wel is het maken van een logo op een handdoek een ander proces dan alleen tekst toevoegen. Voor het borduren van een handdoek logo wordt eerst een speciaal borduurprogramma gemaakt. Als het handdoek logo eenmaal gemaakt is kunnen ook andere producten gemaakt worden met datzelfde logo. Het drukken van een logo op een handdoek kan ook, alleen is een handdoek borduren een stuk duurzamer.

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk?

Ben je op zoek naar een mooi relatiecadeau en weet je niet wat je wil geven? Een geborduurde handdoek zal altijd door de klant gebruikt worden. Een unieke manier om de klant altijd aan je naam te herinneren. Is een badhanddoek toch niet helemaal wat je zoekt om als relatiegeschenk weg te geven? Denk dan eens aan een handdoek welke veel gebruikt wordt tijdens het sporten, zoals een tennishanddoek of een golfhanddoek. Hierbij kan er altijd gekozen worden of de badstoffen producten met een logo of zonder een logo geleverd worden.

Hoe verloopt het borduurproces?

Een handdoek borduren is niet zo klaar. Er gaat van te voren een heel proces aan vooraf. Zo wordt er eerst een visual gemaakt van het logo dat je op het bad textiel wil laten borduren. Daarna kan er geborduurd worden. Afhankelijk van de hoeveelheid welke je wil laten borduren neemt het productieproces een aantal dagen tot weken in beslag. Hierna kan je genieten van al de badproducten met eigen tekst of logo