0592 261435 | Voor bedrijven en grootverbruikers

Zeer scherpe prijzen

Snelle levering

Direct een offerte

Groot assortiment

Zeer goede service

In de horeca is het uiteraard heel erg belangrijk dat je medewerkers herkenbaar zijn. Het personeel is namelijk als het ware het gezicht en het visitekaartje van de zaak. Dit is iets waar bedrijfskleding een belangrijke rol in speelt. Maar waar moet je bij horecakleding nu precies op letten? In dit artikel geven we je tips en informatie over horecakleding.

Representatieve bedrijfskleding

Ten eerste is het heel belangrijk dat de kleding natuurlijk representatief is. Het is belangrijk dat het visitekaartje van jouw zaak er bovenuit springt. De kleding moet niet enkel representatief zijn, deze moet ook passen bij het concept en de stijl van de zaak. Daarnaast moet de kleding ook fijn zijn om mee te werken, je moet kleding hebben die goed aansluiten op de omstandigheden waarin er wordt gewerkt, de kleding moet lekker zitten, vlekbestendig zijn en makkelijk te wassen zijn.

Wat de laatste jaren vooral een trend is geweest zij denim blouses en overhemden. Echter wordt er verwacht dat dit de komende tijd af zal nemen. De vraag naar de nettere kleding varianten zal weer toenemen. Hierbij kan er worden gedacht een blouses en nette overhemden. Inspelen op de trend kan een goede zet zijn, maar je kunt er ook voor kiezen dit juist niet te doen en je echt te onderscheiden van de rest.

Duurzame horecakleding

Iets wat de laatste jaren in algemeen op zich, en dus ook in de horecabranche meer een rol is gaan spelen is duurzaamheid. Dit is ook zeker een belangrijke rol gaan spelen in bedrijfskleding. Wanneer je kiest voor duurzamere kleding voor je zaak dan kan je de zaak op deze manier beter representeren doordat je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Zo kun je bijvoorbeeld denken een kledinglijn van goede kwaliteit waarvan de kleding op een duurzame wijze gemaakt wordt zonder de natuurlijke hulpbronnen al te veel te belasten. Wanneer je met bedrijfskleding duurzaamheid kunt uitstralen trek je wellicht een grotere klantenkring aan.

Je hoeft natuurlijk je bedrijfskleding niet per definitie ergens in te kopen, je kunt dit ook gewoon zelf laten maken! Ook kun je zelf horecakleding laten borduren. Het laten borduren of laten maken van jouw bedrijfskleding geeft je bedrijf een extra visitekaartje. Je kunt bij Direct borduren alle kleding laten borduren of producten uit de webshop direct bestellen.