0592 261435 | Voor bedrijven en grootverbruikers

Zeer scherpe prijzen

Snelle levering

Direct een offerte

Groot assortiment

Zeer goede service

Veel gestelde vragen

en antwoorden

Waarom borduren?

Een geborduurd (bedrijfs)logo heeft een hoogwaardige uitstraling en geeft een stukje extra aandacht aan uw kleding. Een borduring zal langer meegaan als een zeefdruk of transferdruk.

Hoe zit het met de fiscale aftrekbaarheid?

Om als bedrijfskleding te gelden, moet het gebruikte logo een oppervlakte hebben van 70 cm2 of meer en bovendien goed zichtbaar zijn.

Wat is de kwaliteit van het geborduurde logo?

Direct Borduren maakt gebruik van de modernste borduurtechnieken. Een borduring wordt permanent op het product aangebracht. De kwaliteit van de borduring is hoogwaardig, deze gaat net zo lang mee als het product zelf.

Waar kunnen de producten worden afgehaald?

De bestelling kan worden afgehaald op het volgende adres:

Direct Borduren

Vlaskamp 6

9461 VB Gieten

Bestellingen kunnen worden afgehaald op werkdagen van 9:00 tot 17:30. Nadat u de bestelling heeft betaald, krijgt u een bericht wanneer de bestelling klaar staat op het afhaaladres.

Verzenden

Wij proberen de  producten zo snel mogelijk te leveren. De producten moeten worden voorzien van een persoonlijke borduring, dit neemt enige tijd in beslag. Wanneer de producten voorradig zijn bedraagt de levertijd 1 werkdag. De levertijd bedraagt maximaal 5 werkdagen.

Voor bestellingen vanuit het buitenland geldt een langere levertijd van 2 weken, wanwege het betalingsverkeer en de langere bezorgtijden. U kunt de levering versnellen door een betalingsbewijs te sturen naar: info@directborduren.nl.